top of page

Familien på gården

69575882_2909246615758561_67054696817355

På gården har vi slaktekylling og leier ut jorda. Vi har litt skog på gården, og er med i Glommen- Mjøsen skog.

 

Vi har 13 bygg på gården, så det er alltid noe å drive med. For tiden driver vi å skal restaurere låven, og vi jobber med å tilbakeføre hagen til det mer opprinnelige, med stakittgjerde rundt og grusgang over tunet.

Hei, og velkommen til Imset gård.

På Imset har det blitt funnet flere gamle gjenstander som tyder på at det har vært bosetting her siden vikingetiden, så her har det vært folk lenge.

Vår slekt kom hit rundt 1830, etter at gården opp igjennom årene har hatt mange, og ulike eiere. Dagens drivere er 7. generasjon, men ikke mindre enn tredje jenta til å ta over gården. 

Tror jeg var rundt 13-14 år gammel da jeg begynte tenke over, og få et bevisst forhold til, at jeg ønska å ta over gården.

​15år gammel fløg jeg rundt i låven, og drømte om å lage butikk der.

​20 år gammel starta jeg på innovasjon og entreprenørskap studie. Jeg ville ha litt faglig innputt på å utvikle gården også, ikke bare masse drømmer.

​23 år gammel så tok vi over gården. Men enda skulle det ta mange år før jeg kunne starte med den store drømmen om en butikk.

Stabburet ble rydda. Og rydda igjen. Og faktisk enda en gang rart med det, når man plutselig får et rom som er helt tomt..

Taket måtte jo skiftes. Og stabburet ble malt.

​Og jeg ble 30 år. Da.. Endelig! Så var vi i gang. Og veien er absolutt ikke ferdig gått.

Men da helsesituasjonen har endra seg veldig, så må gårdsbutikken legges på is så lenge. 

Setter så stor pris på alle som er med på veien så mange som heier oss frem.

​En drøm kan man ha helt alene. Men den realiseres sammen

bottom of page